Tapahtumat

Sote-palvelujen kielellinen ja kulttuurinen saavutettavuus - vertaiskehittämispaja 19.3.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
19
March
2025
Päättyy
19
March
2025
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
220
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

12.3.2025
päättynyt

Vertaiskehittämispaja sote-työntekijöille: Sote-palvelujen kielellinen ja kulttuurinen saavutettavuus 19.3.2025

Sote-palvelut kuuluvat kaikille yhdenvertaisesti, mutta Suomeen muuttaneiden palvelutarpeisiin ei aina onnistuta vastaamaan tarpeeksi hyvin. Työpaja tarjoaa välineitä ja tukea sote-alan ammattilaisten työhön, jotta myös Suomeen muuttaneet saisivat sujuvasti tarvitsemansa avun sote-palveluista.

Työpajassa

  • kuulet tuoreimmat tutkimustulokset Suomeen muuttaneiden sekä sote-ammattilaisten näkemyksistä ja kokemuksista sote-palvelujen saavutettavuudesta ja kehittämistarpeista  
  • opit hyviä käytäntöjä maahan muuttaneiden osallisuuden tukemiseksi ja toiminnan kehittämiseksi moninaisuus huomioiden
  • pääset yhdessä muiden osallistujien kanssa ideoimaan, kuinka voit soveltaa työpajassa saamaasi tietoa oman työpaikkasi toimintatapojen kehittämisessä.  

Ajankohta: 19.3.2025 klo 12.30-16.00

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Sote-alalla työskentelevät esihenkilöt ja Suomeen muuttaneiden palveluista ja niiden kehittämisestä vastaavat henkilöt julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla.  

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 12.3.2025 mennessä sivun yläkulmasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön asiantuntijat, erikoistutkija, VTT Sirkku Varjonen ja kehittämispäällikkö, FM Farid Ramadan, joilla on laaja kokemus maahanmuuttoa ja sote-palveluita koskevasta tutkimuksesta ja koulutuksesta. 

Hinta: 220 € + Alv 24 %

Lisätietoa: Erikoistutkija Sirkku Varjonen sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi p. 044 781 3141 tai kehittämispäällikkö farid.ramadan@kuntoutussaatio.fi p. 044 781 3169

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!