Asiakkaille

Yksilöllinen työhön-valmennus

Esittely

Kuntoutussäätiö on arvostettu ja osaava työhönvalmennuksen palvelutuottaja. Vahvuuksiamme ovat laaja ja monipuolinen kokemus työllistymistä edistävistä palveluista sekä erityisosaamisemme oppimisvaikeuksissa ja voimavarakeskeisessä työllistymisen tuessa. Kehitämme työvalmennuspalveluita myös erilaisen hanketoiminnan muodossa ja koulutamme alan asiantuntijoita.

Asiakaspalautteiden mukaan työhönvalmennuspalvelumme koetaan hyödyllisinä, ja asiakkaiden meille antama arvosana on kiitettävä. Asiakkaamme arvostavat ohjaajiemme osaamista ja voimavarakeskeistä toimintatapaa. Asiakaspalautteissa on tuotu esille myös sisällön tuomista elämään, kannustusta ja tukea, jota toiminnastamme on saatu toivottomaltakin tuntuvissa tilanteissa.

Työtalo Uusimaa- työvalmennuspalvelu

Palvelu on suunnattu Uudenmaan TE-toimiston ja Uudenmaan alueen työllisyyden kuntakokeilun yli 29-vuotaille asiakkaille. Uudellamaalla konsortion jäseniä ovat Sopimusvuori ry, SunUra Oy, Työvalmennussäätiö Syke, Mielen ry ja Kuntoutussäätiö.

Työtalo tarjoaa erilaisia ura- ja työhönvalmennuspalveluita. Palvelun tavoitteena on auttaa sinua löytämään yksilöllinen polku kohti työelämää, opintoja tai yrittäjyyttä. Saat henkilökohtaisen yksilövalmentajan, joka ohjaa ja sparraa sinua omien tavoitteidesi saavuttamiseksi. Työ- ja työkokeilupaikkojen etsinnässä apuna toimii kokenut ja tehokas yritystiimi.  

Asiakkaaksemme pääset, kun olet sopinut asiasta TE-toimiston tai kuntakokeilun kanssa. Palvelu on sinulle maksuton. Mikäli asut Uudellamaalla ja haluaisit palveluun asiakkaaksi, ota yhteys TE-toimistoon Oma asioinnin kautta ja lähetä yhteydenottopyyntö tai sovi suoraan oma-asiantuntijasi kanssa ohjautumisestasi. Lisätietoja Työtalo Uusimaa -palvelusta.  

Muu työvalmennuspalvelu

Järjestämme osatyökykyisten henkilöiden työvalmennusta Helsingin kaupungille. Palveluun ohjaudutaan Helsingin kaupungin Sosiaalisen kuntoutuksen tiimin kautta, SHL 27 d§-asiakkaat.

Referenssimme

Askeleet töihin -hankkeen (ent. Näty-hanke) työhönvalmennus, Uudenmaan Te-palvelujen Taidon Polun Työllisyyspoliittinen avustushanke, 2021–2023. Askeleet töihin - hankkeen yksilöllinen työvalmennus palveluun osallistui noin 200 asiakasta. Palaute oli erittäin hyvää ja yksilöllisen kohtaamisen lisäksi asiakkaat kokivat saaneensa valmennuksesta uusia ideoita ja kannustusta jatkosuunnitelmiinsa. Hankkeen asiakkaista puolet siirtyivät työelämään, opiskeluihin tai muihin palveluihin kuin työllisyyspalvelujen asiakkaiksi.

Lisätietoja

Schiess Marja-Liisa

Sosionomi (AMK), työkykykoordinaattori, työvalmentaja (eat.)

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!