Tietoa meistä

Saavutettavuus-seloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua kuntoutussaatio.fi ja on päivitetty 27.11.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Ennen 23.9.2020 julkaistuja YouTube-videoitamme ei ole tekstitetty, koska ne eivät kuulu digipalvelulain piiriin (WCAG 2.1 1.2.2 ja 1.2.3).

Joissain ennen 2020 valmistetuissa PDF-julkaisuissa käytetään vanhoja brändivärejä, jotka eivät täytä minimivaatimuksia (WCAG 2.1 1.4.3). Ennen 23.9.2018 julkaistuissa PDF-julkaisuissa saattaa olla saavutettavuuspuutteita, koska ne eivät kuulu digipalvelulain piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseen 14 päivän sisällä.

Anna saavutettavuuspalautetta osoitteeseen kuntoutussaatio@kuntoutussaatio.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!