Ajankohtaista

Tapahtumat

Säätiön tapahtumissa korostuu kuntoutumisen tärkeys ja erilaisten kuntoutusmahdollisuuksien esittely. Näihin tapahtumiin kuuluu esimerkiksi avoimien ovien päiviä, joissa kuntoutujat ja heidän läheisensä pääsevät tutustumaan säätiön toimintaan ja tapaamaan asiantuntijoita.

Lisäksi säätiö järjestää erilaisia kursseja, seminaareja ja tapahtumia, joissa käsitellään kuntoutumiseen liittyviä aiheita ja jaetaan tietoa erilaisista kuntoutusmenetelmistä. Kuntoutussäätiön tapahtumat ovat avoimia kaikille kuntoutuksesta kiinnostuneille ja ne tarjoavat erinomaisen tilaisuuden oppia uutta ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Tulevat tapahtumat

Kuntoutuspäivät

Kuntoutuspäivät 2024 teemana on vaikuttava kuntoutus

Seuraavat Kuntoutuspäivät järjestetään 6.–7.6.2024 Helsingissä, ja niiden teemana on vaikuttava kuntoutus. Kuntoutussäätiön pääyhteistyökumppanina 2023–2024 Kuntoutuspäivillä on Live-säätiö. Merkkaa ajankohta siis jo kalenteriisi, mikäli haluat mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Käyttämällä sosiaalisessa mediassa hashtagia #VaikuttavaKuntoutus voit kertoa meille, mitä vaikuttava kuntoutus merkitsee juuri sinulle. Samalla voit vaikuttaa tuleviin Kuntoutuspäiviin!

Tutustu tapahtumaan osoitteessa
www.kuntoutuspaivat.fi

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!