Asiakkaille

Yksilöllinen etävalmennus

Esittely

Yksilöllisessä videoyhteydellä toteutettavassa etävalmennuksessa saat psykologin ohjausta oppimisen vaikeuksiin. Nuorille ja aikuisille suunnattuun etävalmennukseen kuuluu 2–5 tapaamista, joilla keskitytään oppimiseen tai siihen liittyvän mielenterveydellisen haasteen tukemiseen.

Etävalmennus soveltuu hyvin opiskelutaitojen, kuten lukemisen, matematiikan, keskittymisen tai muistamisen vahvistamiseen sekä esimerkiksi oppimiseen liittyvän itseluottamuksen lisäämiseen.

Haluaisitko kuulla lisää yksilöllisestä etävalmennuksesta?

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin vastaamme sinulle pian!

Etävalmennuksessa on nyt jonoa, joten huomaathan, että voit osallistua myös tukiryhmään. Ryhmäläiset saavat ryhmäkäyntien lisäksi alkuhaastattelun ja kaksi yksilöllistä tapaamista ohjaavan psykologin kanssa oman tilanteensa ja henkilökohtaisten tavoitteidensa jäsentämiseen.

Lisätietoa

Parkkila Minna

Psykologitutkija, PsM, Neuropsykiatrinen valmentaja, Työkykykoordinaattorikoulutus

Lue lisää Oppimisvaikeudesta

Oppimisvaikeus.fi-sivusto kertoo nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksista luotettavasti ja puolueettomasti ja auttaa löytämään ratkaisuja oppimisvaikeuksien kanssa selviytymiseen. Sivuilla esitellään myös Kuntoutussäätiön kehittämistoimintaa ja tuotteita. Sivustoa koordinoi Kuntoutussäätiön Oppimisen tuen keskus.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!