Palvelut ammattilaisille

Työ- ja toimintakykyä sekä sosiaalista osallisuutta koskevan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme tuloksia voidaan käyttää monipuolisesti toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Tässä osiossa

Arviontipalvelut

Kuntoutussäätiö on tunnettu arviointiosaaja ja erilaisten organisaatioiden työn kehittäjä! Olemme innostava, omistautunut, kuunteleva, käytännönläheinen ja haluttu yhteistyökumppani. Erilaisten toimijoiden arviointiosaamista kehittämällä ja laadukkaita arviointeja toteuttamalla rakennamme osallisuutta tukevaa yhteiskuntaa ja lisäämme ihmisten hyvinvointia.

Oppimisen tuki

Oppimisen tuen keskuksessa toteutamme oppimiseen, sen pulmiin sekä näihin yhdistyviin mielenterveyden ongelmiin kohdentuvaa toimintaa yhteistyössä useiden järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa. Tarjoamme myös maksullisia neuropsykologin ja psykologin tutkimus- ja kuntoutuspalveluja sekä koulutusta.

Tutkimus, kehittäminen ja innovaatiot

Teemme käytäntölähtöisiä tutkimuksia sekä kehittämistä ja innovaatioita, jotka tuottavat ratkaisuja yhteiskunnallisesti merkittäviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tukee kuntoutuksen ja sen lähialojen kehittämistä. Tutkimuksemme on innovatiivista sekä tieteellisesti, menetelmällisesti ja eettisesti korkeatasoista.

Hankkeet

Hankerekisteriin on koottu perustiedot Kuntoutussäätiön tutkimus-, kehittämis- ja arviointihankkeista.

Koulutukset

Koulutuksilla kehitämme yhä työ- ja toimintakykyisempää Suomea, jossa jokaisella on mahdollisuus osallisuuteen. Keskitymme vaikuttaviin koulutuksiin, joista ammattilaiset saavat konkreettisia työkaluja käytäntöönsä. Tarjoamme myös maksullisia neuropsykologin ja psykologin tutkimus- ja kuntoutuspalveluja sekä koulutusta.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!