Ammattilaisille

Koulutukset

Koulutuksilla haluamme kehittää kanssasi yhä työ- ja toimintakykyisempää Suomea, jossa jokaisella on mahdollisuus osallisuuteen. Keskitymme vaikuttaviin koulutuksiin, joista ammattilaiset saavat konkreettisia työkaluja käytäntöönsä. Järjestämme maksuttomia ja maksullisia luentoja, koulutuksia, seminaareja ja tapahtumia  työ-, opiskelu- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden teemoista.

Kaikki koulutuksemme ja palvelumme voidaan järjestää tilauksesta. Tällöin tilaisuus voidaan luoda juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivaksi.

Tilaa Kuntoutussäätiönkoulutukset ja tapahtumat -uutiskirje tästä.  

Tulevat tapahtumat

Ota yhteyttä

Niskanen Satu

Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö, Väitöskirjatutkija, TtM, toimintaterapeutti

Koulutuksella osaaminen ajan tasalle

Kuntoutussäätiö tarjoaa monipuolista koulutusta liittyen toimintakykyyn, työkykyyn ja työelämään, osallisuuteen, maahan muuttaneiden kotoutumiseen, arviointiin sekä oppimisen tukeen.

Kaikki koulutuskokonaisuudet voidaan luoda juuri teidän organisaatioonne sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tapahtumakalenterista löydät tulossa olevat koulutuksemme ja tapahtumamme. Ylempänä tällä sivulla löydät esittelyt keskeisistä koulutusteemoistamme. Koulutusteemaa klikkaamalla saat näkyviin lisätietoja.

Kuntoutussäätiön koulutukset ja tapahtumat -uutiskirjeen tilaajille lähetämme tietoa ajankohtaisista maksuttomista ja maksullisista tapahtumistamme.

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Järjestämissämme maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia maksu- ja perumisehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu.

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdystä peruuttamisesta, tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan 100 % osallistumismaksusta.

Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset tarjoilu- tai muut peruuntumisesta syntyvät kustannukset.

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi.

Kaikki perumiset tulee hoitaa sähköpostilla tapahtuman järjestäjän kautta koulutukset@kuntoutussaatio.fi.

Etätilaisuudet

Etätilaisuuksien kuvaus, tallentaminen tai jakaminen on kielletty.

Etätilaisuuksien mahdollisten yhteys- ja tietoteknisten ongelmien selvittäminen on osallistujan vastuulla. Tilaisuuden järjestäjä ei vastaa osallistujan omista laitteista, ohjelmistoista tai verkkoyhteydestä johtuvista ongelmista. Mikäli osallistumisesi peruuntuu tietoteknisten ongelmien vuoksi, niin otathan yhteyttä tilaisuuden järjestäjään tai lähetä sähköpostia osoitteeseen koulutukset@kuntoutussaatio.fi.

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet tapahtumien ohjelma-, aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!