Asiakkaille

Kuntouttava
työtoiminta

Kuntouttavaa työtoimintaa Digipajassa helsinkiläisille ja espoolaisille

Kiinnostaako sinua esimerkiksi ohjelmointi, sisällöntuotanto tai 3D-mallinnus? Digipajalla toteutamme erilaisia yksilö- ja ryhmäprojekteja ohjaajien tuella. Järjestämme erilaisia retkiä ja osallistumme monenlaisiin tapahtumiin. Digipaja tarjoaa myös ohjatun ja kannustavan ympäristön kehittää omaa elämänhallintaa ja kirkastaa tulevaisuuden suunnitelmia.

Voit tuoda oman osaamisesi näkyväksi suorittamalla osaamismerkkejä. Merkit voi liittää esimerkiksi osaksi omaa työhakemusta. Digipajalla on omia osaamismerkkejä ja niitä luodaan joustavasti myös lisää.

Digipajallamme on viihtyisä, arvostava ilmapiiri, rento tunnelma ja tekemisen meininki. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, yksilöllisyys, yhdenvertaisuus, turvallisuus ja innovatiivisuus.

Oletpa digiosaajana vasta-alkaja tai taitaja, opit Digipajalla uusia taitoja ja kehität osaamistasi omien mielenkiinnonkohteidesi kautta!

Kiinnostuitko Digipajan toiminnasta? Ota yhteyttä Helsingin, Espoon, Vantaan tai Keravan työllisyyspalveluihin tai työvoiman palvelukeskukseen (TYP) ja sovi kanssamme tutustumiskäynti!

Lisätietoa saat sähköpostitse:

tai soittamalla puh. 044 7813 139.

Kuntoutussäätiön Digipajan esite (pdf).

Jos yllä oleva esittelyvideo ei näy, käy katsomassa se Digipajan YouTubesta.

Digipajan teemakello jakaantuu viiteen osioon: hyvinvointi, työllistyminen, kulttuuri ja yhteiskunta, työvälineet ja sisällöntuotanto.

Kuntouttavan työtoiminnan ryhmävalmennusta

Kuntouttavan työtoiminnan ryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, jos:

  • olet työtön
  • asut joko Helsingissä tai Vantaalla
  • sinusta on mukavaa saada ryhmämuotoista tukea edetessäsi kohti työelämää tai koulutusta

Ryhmätoiminta sopii siis sinulle, jos haluat esimerkiksi:

  • selvittää opiskelu ja työllistymismahdollisuuksiasi
  • vahvistaa työelämä-, koulutus-, ja työnhakutaitojasi
  • vahvistaa omia henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin voimavaroja
  • oppia lisää vuorovaikutustaitoja ja mielenhallintaa
  • parantaa arjen digitaitoja
  • tutustua esim. kaupungin tarjoamiin palveluihin
  • käydä oppilaitos-, järjestö-, ja yritysvierailuilla

Ryhmävalmennus kestää useimmiten kolme kuukautta (3 kk) ja toteutuu neljänä päivänä viikossa (maanantaista torstaihin) klo 10–14.  Ryhmävalmennuksen pituus voi myös vaihdella tilaajan kanssa tehdystä sopimuksesta riippuen.

Ryhmävalmennus sisältää vertaistukea, elämäntaitojen ja arjenhallinnan valmennusta sekä opiskelu- ja työelämätaitojen vahvistamista. Ryhmävalmennukset teemoina on fyysinen ja henkinen hyvinvointi, arjenhallinta, osaamisen portfolio, koulutus-, työnhaku- ja työelämätaidot sekä ryhmävalmennukseen osallistuvat pääsevät itse vaikuttamaan ryhmävalmennuksen sisältöön.

Ryhmävalmennuksen tavoitteena on, että laadimme kanssasi työllistymistä/koulutusta edistävän suunnitelman. Kiinnostuitko kuntouttavan työtoiminnan ryhmävalmennusta? Voit hakeutua ryhmävalmennukseen Helsingin kaupungin ja Vantaan kaupungin TYP:n (työvoiman erityispalvelut) kautta.

Kuntoutussäätiön kuntouttavan työtoiminnan omavalvontasuunnitelma (pdf).

Schiess Marja-Liisa

Sosionomi (AMK), työkykykoordinaattori, työvalmentaja (eat.)

Vahtero Ira

Palvelujohtaja, laatu- ja osaamiskoordinaattori

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!