Asiakkaille – Järjestöjen kurssikalenteri

Lisää kurssi

Lisää kurssi

Täytä lomakkeen jokainen kohta huolellisesti, jotta oikea kurssi löytyy hakutoiminnolla mahdollisimman helposti. Syötäthän lomakkeelle vain yhden kurssin kerrallaan. Kurssien tiedot lähettänyt järjestö vastaa tietojen oikeellisuudesta. Kuntoutussäätiö voi tehdä kurssitietoihin pieniä muutoksia ennen kurssin julkaisemista.

Otathan yhteyttä Kuntoutussäätiöön sp. kurssikalenteri@kuntoutussaatio.fi, jos järjestöänne ei löydy palveluntarjoajien listasta tai kursseja on tarpeen syöttää todella suuri määrä kerrallaan ja haluatte siihen tukea.

Kurssin nimi

Kurssin nimen on hyvä olla kuvaava. Mikäli kurssin nimessä ei itsessään esiinny kohderyhmän nimeä, olisi se hyvä lisätä nimen perään, esimerkiksi /-viivan jälkeen. Jos lisäät useita samannimisiä kursseja (esimerkiksi eri aikaan alkavia), lisää otsikkoon kurssin alkamisaika tai jokin muu yksilöivä määre.

Kuvaus

Lyhyt kuvaus kurssin sisällöstä.

Ajankohta

Kirjoita päivämäärät muodossa pp.kk.vvvv (esim. 1.6.2024)

Kurssit järjestyvät kalenteriin viimeisen hakupäivän mukaisesti.
Kurssipaikan tiedot

Kurssipaikan tiedoista tulisi selvitä mahdollisimman tarkasti ainakin se, missä kurssi järjestetään, kuten kaupunki ja osoite. Mikäli kurssi järjestetään vain verkkototeutuksena, voit kirjoittaa kenttään esimerkiksi ”Verkkokurssi”.

Valitse sairaus/vamma tai muu aihe, kurssin kohderyhmä, ikäryhmä, kurssin järjestävä taho, kurssilla käytettävä kieli, kurssimuoto sekä tarvittaessa maakunta. Voit valita tarvittaessa useita vaihtoehtoja. Lisää kurssia kuvaavat avainsanat, joilla kurssia voi hakea. Lisää myös yhteystietosi.

Avainsanat

Erottele avainsanat pilkulla.

Yhteystiedot

Lisää tähän yhteystietosi (sähköpostiosoite), josta Kuntoutussäätiö tavoittaa sinut tarvittaessa.

Kurssisi on lähetetty!

Tarkistamme kurssin tiedot ennen sen julkistamista kurssikalenterissa.

Virhe.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!