Tapahtumat

Työvälineitä asiakkaan päihteiden käytön vähentämisen tukemiseen – etäkoulutus 12.3.2025

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
12
March
2025
Päättyy
12
March
2025
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
65
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

27.2.2025
päättynyt

Koulutuksen tavoitteena on että osallistuja saa työvälineitä ja keinoja asiakkaan päihteiden käytön vähentämisen tukemiseksi. Koulutuksessa perehdytään osallistujien toiveiden mukaisesti seuraaviin teemoihin

  • Millaisia eri vaiheita päihdeongelman ilmenemiseen voi liittyä?
  • Miten hyödyntää kokemusasiantuntijuutta ja vertaisuutta päihteiden käytön vähentämisen tukena?
  • Miten ohjata päihteiden käytön vähentämiseen tukevaa ryhmää?
  • Kuinka saada ehkäisevän päihdetyön kulttuuri osaksi ryhmätoimintaa?

Koulutuksessa hyödynnetään Tapatuunaus-hankkeessa kehitettyjä materiaaleja. Lisä tietoa Tapatuunaus hankkeesta löydät Tapatuunauksen nettisivuilta.

Koulutus koostuu etukäteen toteutettavasta yksilötehtävästä sekä 1,5 tunnin webinaarista. Etukäteistehtävässä tutustutaan aiheeseen liittyvään kirjalliseen materiaaliin, jota pohditaan muutaman kysymyksen avulla.

Ajankohta: Etukäteistehtävä lähetetään osallistujille maanantaina 3.3.2025 ja webinaari toteutetaan keskiviikkona 12.3.2025 klo 12.30-14.00. Webinaari tallennetaan ja luento-osuudet ovat katsottavissa 2 viikkoa koulutuksen jälkeen.

Mikäli juuri tämä koulutusajankohta ei sovi sinulle, voimme toteuttaa koulutuksen myös tilauskoulutuksena! Tällöin sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen koulutukset@kuntoutussaatio.fi

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Työllistymistä tukevien palveluiden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät.  

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden, kameran ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen torstaihin 27.2.2024 mennessä sivun yläosasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat väitöskirjatutkija, terveystieteiden maisteri ja toimintaterapeutti Satu Niskanen sekä kokemusasiantuntija ja -kehittäjä, päihdetyön ammattitukinnon ja logoterapian tutkinnon suorittanut toimiupseeri Petri Hälikkä.  

Hinta: 65 € (+ alv 24 %)  

Lisätietoa: Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö Satu Niskanen, satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi, p. 044 7813176

Niskanen Satu

Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö, Väitöskirjatutkija, TtM, toimintaterapeutti

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!