Tapahtumat

Aikuisten oppimisvaikeuksien psykologinen arviointi: Työkaluja psykologin työhön -etäkoulutus 7.11.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
07
November
2024
Päättyy
07
November
2024
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
220
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

3.11.2024
päättynyt

Miten oppimisvaikeudet näkyvät aikuisuudessa? Miten psykologi voi tunnistaa ja arvioida aikuisten oppimisvaikeuksia?

Koulutus tarjoaa tietoa lukivaikeuden, matematiikan vaikeuden, kehityksellisten kielihäiriöiden, hahmotusvaikeuksien ja laaja-alaisten oppimisvaikeuksien ilmenemisestä aikuisuudessa. Koulutuksessa käsitellään oppimisvaikeuksien tunnistamisen ja arvioinnin menetelmiä sekä tulosten tulkintaa, huomioiden osaltaan myös maahanmuuttajien oppimisvaikeudet. Lisäksi käsitellään oppimisvaikeuksien arvioinnin perusteella tehtäviä suosituksia erityisjärjestelyistä opintoihin ja työelämään ja näkökulmia siitä, milloin psykologin tutkimus riittää ja milloin asiakas tulisi lähettää laajempiin tutkimuksiin. Koulutus tarjoaa tietoa myös jatko-ohjauksesta ja oppimisvaikeuksien kuntoutuksesta.

Ajankohta: 7.11.2024 klo 9–16

Paikka: Etänä, Microsoft Teams-sovellus

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu psykologeille, jotka tarvitsevat tietoa aikuisten oppimisvaikeuksien tunnistamisesta, arvioinnista ja jatko-ohjauksesta.

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttajana toimii neuropsykologian erikoispsykologi, PsT Johanna Nukari. Johannalla on lähes 20 vuoden kokemus nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien arvioinnista ja tukemisesta muun muassa neuropsykologisen tutkimuksen, neuropsykologisen kuntoutuksen, ryhmämuotoisen kuntoutuksen, tutkimus- ja kehittämishankkeiden sekä kouluttamisen muodossa. Hän on välitellyt lukivaikeuden neuropsykologisen kuntoutuksen vaikuttavuudesta.

Hinta: 220€ + alv 24 %

Ilmoittautuminen: 3.11. mennessä sivun yläosasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tilaisuuksien maksu- ja peruutusehdot

Nukari Johanna

Neuropsykologian erikoispsykologi, erikoistutkija, PsT

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!