Tapahtumat

Aikuisten oppimisvaikeudet ja osatyökykyisyys -etäkoulutus 10.4.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
10
April
2025
Päättyy
10
April
2025
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
175
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

6.4.2025
päättynyt

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa siitä, miten oppimisvaikeudet (kuten lukivaikeus, matematiikan oppimisvaikeus ja hahmotusvaikeus) sekä tarkkaavuuden vaikeudet näyttäytyvät aikuisuudessa ja vaikuttavat työkykyyn. Koulutuksessa käsitellään myös sitä, millaisia rinnakkaisia mielenterveydenhaasteita oppimisvaikeuksiin voi liittyä, ja miten nämä haasteet voivat näkyä maahan muuttaneilla. Lisäksi tarjotaan tietoa ja menetelmiä näiden vaikeuksien puheeksi ottamiseen ja tukemiseen.

Ajankohta: Torstaina 10.4.2025 klo 13.00–16.00

Paikka: Etänä, Microsoft Team-sovellus

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttaja: Kouluttajana toimii neuropsykologian erikoispsykologi, erikoistutkija, PsT Johanna Nukari. Johanna on toiminut neuropsykologian alalla lähes 20 vuotta, erityisesti nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien parissa, muun muassa neuropsykologisen tutkimuksen, neuropsykologisen kuntoutuksen, ryhmämuotoisen kuntoutuksen, tutkimus- ja kehittämishankkeiden sekä kouluttamisen muodossa.

Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 6.4. sivun yläkulmasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Hinta: 175 € + alv 24 %.

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tilaisuuksien maksu- ja peruutusehdot

Nukari Johanna

Neuropsykologian erikoispsykologi, erikoistutkija, PsT

Ohjelma

Paikka

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!