Uutiset

Yhdessä hyvinvoivaa Suomea rakentamassa: Kuntoutussäätiön tiedolla vaikuttamisen kampanja alkaa!

Julkaistu
2.11.2023

Kuntoutussäätiö haluaa tukea päätöksentekijöitä ja muita vaikuttajia näyttöön perustuvassa päätöksenteossa. Tämän innoittamana käynnistämme vaikuttamisviestinnän #HyvinvoivaTulevaisuus -kampanjan, jossa jaamme tuoreimmat tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotuloksemme ajankohtaista päätöksentekoa ja yhteistyötä varten. Tavoitteenamme on helpottaa Kuntoutussäätiön asiantuntemuksen hyödyntämistä ja vahvistaa yhteistyötä yhteiskunnallisesti merkittävissä kysymyksissä.

“Tavoitteenamme on helpottaa Kuntoutussäätiön asiantuntemuksen hyödyntämistä ja vahvistaa yhteistyötä yhteiskunnallisesti merkittävissä kysymyksissä.”

Kuntoutussäätiö on lähes 80 vuoden ajan toiminut asiantuntijaorganisaatio. Tutkimme, kehitämme, koulutamme ja tarjoamme monipuolisia palveluja työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden edistämisen teemoissa.

”Kuntoutussäätiö käynnistää #HyvinvoivaTulevaisuus -kampanjan, joka tarjoaa tiivistettyä tietoa yhteiskunnallisten vaikuttajien käyttöön. Tietopaketit julkaistaan syksyn aikana.”

Kampanjan tiiviit tietopaketit ovat seuraavista aiheista:

  • Tutkittua tietoa oppimisen vaikeuksista koulutuksessa ja työelämässä
  • Mahdollistetaan sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä työelämä
  • Osallisuuden edistäminen liikunnan avulla
  • Maahanmuuton ja kotoutumisen asiantuntemuksemme palvelee hyvien väestösuhteiden rakentamista
  • Mielenterveyden tuki osana työkyvyn tukemista
  • Kestävä kansalaisyhteiskunta
  • Vaikuttavuus ja arviointi
  • Yhteisötalous ja sosiaaliset innovaatiot

Kaikki tietopaketit tulevat saataville myös Kuntoutussäätiön verkkosivuille ja niistä viestitään erikseen.Ota tieto käyttöön ja rakennetaan yhdessä hyvinvoivaa Suomea!#HyvinvoivaTulevaisuus -kampanja tarjoaa yhteiskunnallisille vaikuttajille tiivistettyä tietoa Kuntoutussäätiön tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan tuloksista. Kuntoutussäätiön painopistealueina ovat toimintakyky, työkyky ja sosiaalinen osallisuus, ja päämääränä on edistää heikommassa asemassa olevien hyvinvointia.

Kuntoutussäätiö on työkyvyn, toimintakyvyn ja sosiaalisen osallisuuden toimintamallien kehittäjä ja suunnannäyttäjä.  Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen, uudistamme työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden edistämisen malleja ja kuntoutusjärjestelmää. Innostamme yhteistyöhön asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita.

Lisätietoja

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!