Uutiset

Vastaamme asiakkaidemme osaamistarpeisiin koulutuksilla ja arvioinneilla

Julkaistu
21.3.2024

Kuntoutussäätiö tarjoaa ammattilaisille monipuolista koulutusta muun muassa työ- ja toimintakyvyn sekä sosiaalisen osallisuuden teemoista. Tarjoamme avoimia koulutuksia ja seminaareja, ja olemmekin kasvattaneet koulutus- ja tapahtumatarjontaamme vuoden 2024 aikana. Voit tutustua avoimen ilmoittautumisen koulutuksiin ja tapahtumiin tapahtumakalenterissamme. Lisäksi räätälöimme mielellämme koulutuksen tai arvioinnin tilaajan tarpeisiin sopivaksi.

”Tehtävässä erityisen innostavaa on, kun pystyy vastaamaan asiakkaan osaamistarpeeseen uuden koulutuksen tai palvelun kehittämisellä ja tarjoamisella”, kertoo Kuntoutussäätiön koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö Satu Niskanen.

Hän suunnittelee ja toteuttaa koulutuksia sekä SROI-arviointeja. SROI-arviointi (Social Return on Investment eli sijoitetun pääoman sosiaalinen tuotto) tarkoittaa toiminnan taloudellisten hyötyjen mittaamista.

”SROI-arvioinnin toteuttamisessa on hienoa, että saamme näkyväksi erilaisten toimintojen ns. pehmeät hyödyt ja ilmaistua hyödyt rahamääräisenä. Nykymaailmassa raha määrittää niin paljon päätöksen tekoa.”

Tutustu Kuntoutussäätiön koulutuksiin.

Lisätietoja SROI-arvioinneista.

Lisätietoja

Niskanen Satu

Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö, Väitöskirjatutkija, TtM, toimintaterapeutti

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!