Uutiset

Uutta työhönvalmennusta Työtalo Uusimaa -konsortion avulla

Julkaistu
5.5.2021

Uusi Työtalo Uusimaa -konsortio on valittu toteuttamaan työhönvalmennusta yli 30-vuotiaille työnhakijoille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista ja intensiivistä tukea. Toiminta toteutetaan Länsi-Uudenmaan sekä Pohjois- ja Keski-Uudenmaan alueilla. Konsortio hyödyntää työhönvalmennuksessa Pirkanmaalla pilotoitua Työtalo-toimintamallia, jota se kehittää Uudellamaalla edelleen. Palvelua annetaan noin 1100 asiakkaalle.

Työtalo-konsortio muodostuu toisiaan täydentävistä ja tukevista järjestöistä, joilla on poikkeuksellisen vahva osaaminen työllisyyspalveluiden toteuttamisesta. Konsortio mahdollistaa laajemmat resurssit, ratkaisut ja kunkin jäsenen vahvuuksien hyödyntämisen. Konsortion voittoa tavoittelemattomat järjestöt ovat yhteiskunnallisia toimijoita, joiden palvelutuotannon mahdolliset voitot palautuvat yleishyödylliseen toimintaan ja palveluiden kehittämiseen. Palveluiden laadun ja asiakaslähtöisyyden perustan rakentavat palveluiden käyttäjät, jotka ovat mukana palveluiden kehittämisessä ja päätöksenteossa.

Konsortion jäseninä toimivat Mielen ry, Sun Ura oy, Sopimusvuori ry, Tampereen työvalmennussäätiö Syke ja Kuntoutussäätiö.

Lue koko tiedote tästä linkistä (pdf).

Lisätietoa antavat

Soile Kuitunen
Toimitusjohtaja
Kuntoutussäätiö
puh. 044 781 3117
soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi
@KuitunenSoile

Ira Vahtero
Palvelujohtaja
Kuntoutusäätiö
puh. 040 833 2982
ira.vahtero@kuntoutussaatio.fi
@ira_vahtero

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!