Uutiset

TunneVaaka® – Työkaluja omaishoitajille -kirjanen julkaistu

Julkaistu
18.10.2021

Tunne voimavarasi -hankkeessa pyydettiin eri ikäisiä omaishoitajia kuvailemaan sitä, minkälaisia tunteita omaishoitajana toimiminen on heissä herättänyt, sekä minkälaisia hyviksi havaittuja tunteidensäätelykeinoja heillä itsellään on. Näitä kokemuksia on koottu vastikään julkaistuun ja maksuttomaan TunneVaaka® – Työkaluja omaishoitajalle -kirjaseen.

Kirjanen sisältää tiiviissä muodossa pohdintaa mm. omaishoitajan eri rooleista, haastavista tilanteista sekä tunteista ja niiden säätelystä. TunneVaaka® on ensisijaisesti tarkoitettu omaishoitajille, jotka kaipaavat tukea ja kokevat olevansa yksin hankalilta tuntuvien tunteiden kanssa. Kirjasesta hyötyvät myös omaishoitajien kanssa työskentelevät ammattilaiset ja vapaaehtoiset, jotka miettivät, miten ottaa herännyt huoli puheeksi omaishoitajan kanssa.

Tutustu julkaisuun TunneVaaka® – Tyokaluja omaishoitajille (pdf). Painettua kirjasta voi tilata maksutta osoitteesta: julkaisut@miinasillanpaa.fi.

Tunne voimavarasi on Miina Sillanpään Säätiön, Maria Akatemian, Kuntoutussäätiön ja Omaishoitajaliiton yhteishanke, jota koordinoi Miina Sillanpään Säätiö.

Lisätietoja Tunne voimavarasi -hankkeen verkkosivuilta.

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!