Uutiset

Tule asiantuntijaksi Kuntoutussäätiöön Arvioinnin osaamiskeskukseen

Julkaistu
22.11.2023

Kuntoutussäätiön Arvioinnin osaamiskeskus toimii tiedolla johtamisen ja kehittämisen kumppanina. Haemme tiimimme mukaan osaavaa tutkija-arvioitsijaa. Tule rakentamaan kanssamme osallisuutta tukevaa yhteiskuntaa ja edistämään ihmisten hyvinvointia toteuttamalla laadukkaita arviointeja ja edistämällä arviointiosaamista.

Kiinnostuitko? Lue lisää.

Meistä: Kuntoutussäätiö on noin 50-henkinen monialainen ja monipuolinen asiantuntijayhteisö. Teemme korkeatasoista käytäntölähtöistä tutkimusta, toteutamme kehittämisprojekteja ja arviointeja, konsultoimme ja koulutamme. Edistämme sosiaalisten innovaatioiden syntymistä yhdessä kumppaniemme kanssa. Suurin osa toiminnastamme on yleishyödyllistä, mutta meillä on myös ihmisten toiminta- ja työkykyä vahvistavaa palvelutuotantoa.

Arvoistamme: Arvojemme mukaisesti toimimme avoimesti niin, että työmme tuloksia voidaan hyödyntää mahdollisimman laajasti yhteiskunnassa. Toimimme kehittämisympäristössämme yhdenvertaisemman työ- ja toimintakyvyn tuen aikaansaamiseksi eri ihmisille. Henkilöstökyselyidemme mukaan keskeisiä vahvuuksiamme ovat työntekijöiden kokemus oman työn merkityksellisyydestä ja yhteiskunnallisesta tärkeydestä, mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työssä, hyvä työyhteisö, työpaikan vahva sisäinen luottamus ja joustavat etätyömahdollisuudet.

Työsi sisältö: Toimimme moniprojektiympäristössä, mikä tarkoittaa sitä, että pääset mukaan erilaisiin ja erikokoisiin kehittämisprojekteihin. Pystyt itse vaikuttamaan paljon työnkuvaasi ja siihen, missä olet mukana. Tutkija-arvioitsijat osallistuvat hankkeisiin erityisesti arvioinnin näkökulmasta – teet hankkeissa alkukartoituksia, selvityksiä ja vastaat hankkeiden tuloksellisuuden ja vaikutusten arvioinnista. Tämän lisäksi toteutamme arvioinnin ja toiminnan kehittämiseen liittyviä sparrauksia, konsultaatioita, koulutuksia ja puheenvuoroja niin järjestöille, verkostoille kuin kunnille ja hyvinvointialueille. Yhdistämme arviointitietoa käytäntöön tarjoten ratkaisuja tiedolla johtamiseen ja innovaatiotyöhön. Lähestymistapamme on käytännönläheinen ja yhteistä keskustelua ja oppimista tukevaa.

Mitä edellytämme sinulta: Ovatko vaikutusketju, tavoitteet, tulokset, vaikutukset, mittarit, kyselyt ja haastattelut hallussasi? Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää kokemusta arviointi- ja selvitystoimeksiantojen toteuttamisesta. Arvostamme osaamistasi sekä laadullisista että määrällisistä menetelmistä. Vahvuutta tehtävässä toimimiseen tuo osaaminen hanke- ja tarjousvalmisteluista sekä erilaisten rahoitusohjelmien tuntemus (esim. ESR, STEA, CERF, AMIF, Erasmus+, EU-komission haut jne.). Moniprojektiympäristössämme riittää välillä vauhtia, joten ratkaisukeskeinen työote, erinomaiset vuorovaikutustaidot, empaattisuus, itseohjautuvuus ja hyvä paineensietokyky tukevat työssä jaksamistasi ja tiimimme toimintaa.

Työskentelyolosuhteistamme: Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Malminkartanossa. Meillä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt sekä mahdollisuus laajamittaiseen etätyöskentelyyn. Käytössämme ovat lounassetelit ja lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sisältäen etävastaanottomahdollisuuden.

Tehtävään hakeminen

Lähetä CV:si ja vastauksesi muutamiin tehtävää ja osaamistasi koskeviin kysymyksiin sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 4.12. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rahoitus- ja TKI-päällikkö Erna Alitalo, puh. 044 781 3201, erna.alitalo@kuntoutussaatio.fi, parhaiten tavoitettavissa

  • ke 22.11. klo 10–12
  • ma 27.11. klo 13–15
  • to 30.11. klo 10–12

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!