Uutiset

Kuntoutussäätiön uusia arviointikoulutustuotteita

Julkaistu
20.4.2021

Kuntoutussäätiön arviointikoulutuksia uudistetaan ja kehitetään jatkuvasti. Vuonna 2020 toteutimme kuusi arviointikoulutusta sosiaali- ja terveysalan järjestöille, ja niihin osallistui yhteensä lähes 200 järjestöjen edustajaa. Palaute koulutuksista oli erinomaista.

Kuntoutussäätiön Järjestöarvioinnin osaamiskeskus toteuttaa 2021 kaksi uutta arviointiin liittyvää koulutusta. Molemmissa koulutuksissa kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön kokeneet asiantuntijat Henna Harju ja Mari Ruuth. Koulutukset toteutetaan verkkovälitteisesti etäkoulutuksina.

Näkökulmia tavoitteellisen ryhmätoiminnan arviointiin -koulutus 1.6.

Näkökulmia tavoitteellisen ryhmätoiminnan arviointiin -koulutus on suunnattu STEA-avusteista sopeutumista tukevaa kurssitoimintaa (ent. sopeutumisvalmennus) toteuttaville järjestöille. Koulutus tarjoaa ideoita kurssitoiminnan kehittämiseen arvioinnin keinoin.

Koulutuksen suunnittelussa on hyödynnetty sopeutumisvalmennusjärjestöjen arviointivalmiuksia kartoittaneen Yksilön kokemuksista toiminnan tuloksiksi -raportin tuloksia.– Helmikuussa julkaistu raportti antoi kattavan kuvan tavoitteellista ryhmätoimintaa toteuttavien järjestöjen arviointivalmiuksista. Nyt tarjolla oleva koulutus on luonteva jatkumo tekemälleni kartoitustyölle, kiteyttää erityisasiantuntija Henna Harju Kuntoutussäätiöstä.

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan!

Järjestön projektiosaaja -koulutus

Järjestön projektiosaaja -koulutus on suunnattu järjestöjen projekteissa työskenteleville henkilöille. Koulutus tarjoaa tukea ja työkaluja järjestön projektinhallintaan sekä kehittämistyöhön. Lisäksi keskeisiä sisältöjä ovat itsearviointi ja palautetiedon hyödyntäminen sekä projektin tuotteistaminen ja mallintaminen.

– Järjestöjen toimintaympäristöön soveltuvaa projektikoulutusta ei ole ollut tarjolla pitkään aikaan, ja sitä on meiltä toivottu muiden koulutusten yhteydessä. Järjestöjen toimintaympäristöön räätälöidylle koulutukselle näyttää olevan selkeä tarve, toteaa erityisasiantuntija Mari Ruuth Kuntoutussäätiöstä.

Lisätietoja

erityisasiantuntija Henna Harju, p. 044 7813 151, henna.harju@kuntoutussaatio.fi

erityisasiantuntija Mari Ruuth p. 044 781 3181 mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!