Uutiset

Kuntoutussäätiön tutkimus- ja kehittämistoiminnan johtajan haku on auki

Julkaistu
16.11.2023

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä ja visiomme on olla vetovoimaisin kuntoutuksen kehittämisympäristö. Osaamisalueemme ovat työkyky, toimintakyky ja sosiaalinen osallisuus. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen ja innostamme kehittämiseen mukaan asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita. Tule mukaan työskentelemään aidosti merkityksellisen tehtävän parissa!

Haemme nyt tutkimus- ja kehittämistoiminnan johtajaa

vetämään noin 30-henkistä monialaista tutkimus- ja kokeilut -yksikköämme kehittävällä ja eteenpäin katsovalla otteella. Pääset tehtävässä kehittämään omalla osaamisellasi niin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaamme kuin niihin liittyviä palvelujamme. Tämä tehtävä saattaisi sopia sinulle, jos

  • Olet johtanut tutkimus- ja kehityshankkeissa toimivia asiantuntijoita
  • Osaat johtaa ja toimia nopeatempoisessa moniprojektiympäristössä
  • Sinulla on kykyä ja ideoita tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan strategiseen kehittämiseen
  • Sinulla on tohtorintutkinto tai vastaava vankka tutkimusosaaminen soveltuvalta tieteenalalta

Mistä tutkimus- ja kehittämistoiminnan johtaja vastaa?

Tutkimus- ja kehittämistoiminannan johtajana olet avainroolissa organisaatiomme menestymisen kannalta ja olet yksi johtoryhmämme jäsenistä. Tehtävänäsi on johtaa tutkimus- ja kokeilut -yksikköämme, jonka asiantuntijat työskentelevät erilaisissa yhteiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa. TKI-toimintaamme voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme. Toimit lähiesihenkilönä yksikkösi noin viidelle esihenkilölle ja päällikölle ja osallistut arjen tekemiseen asiantuntijoita tukien. Vastuullesi kuuluvat myös muun muassa rahoitushaun strateginen kehittäminen ja rahoituksen hakeminen eri lähteistä sekä palveluliiketoiminnan ja kumppanuussuhteiden kehittäminen. Osallistut myös tutkimus- ja kehittämishankkeisiimme joko asiantuntijana tai vastuuhenkilönä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset johtamaan monen tieteenalan asiantuntijoita. Olemme matalahierarkkinen työyhteisö, jossa teemme tiiviisti yhteistyötä eri toimintojen kesken. Pääset toteuttamaan, suunnittelemaan ja johtamaan innostavia ja tärkeitä tutkimus-, kehittämis-, ja innovaatiohankkeita mukavien ja osaavien asiantuntijoiden kanssa.  Sinulla on työssäsi mahdollisuus ideoida ja kehittää yksikkösi toimintaa ja laajentaa omaa osaamistasi. Ennen kaikkea työyhteisömme jäseniä yhdistää kiinnostus tukea tarvitsevien henkilöiden ja väestöryhmien työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden parantamiseen sekä halu tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Tutkimus- ja kehittämistoiminnan johtajana tärkeimpiä ulkoisia sidosryhmiäsi ovat muun muassa kuntoutusalan verkostot, sote-järjestökenttä, hyvinvointialueet, kunnat ja muu julkinen sektori sekä yrityspuolen toimijat.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet etätyöhön, mutta pidämme tärkeänä myös kohtaamisia toimistolla noin kerran viikossa. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian ensi vuoden alussa, mutta tarkempi aloitusajankohta sovitaan yhdessä.

Mitä odotamme sinulta?

Tutkimus- ja kehittämistoiminnan johtajan tehtävässä voi menestyä monenlaisella akateemisella taustalla. Tehtävä edellyttää tutkimustoiminnan moniulotteista ymmärtämistä, jonka vuoksi pidämme tärkeänä tohtorintutkintoa tai vankkaa tutkimusosaamista. Lisäksi haluamme korostaa

  • näyttöä onnistuneesta rahoituksen hankinnasta, rahoituslähteiden laajaa tuntemusta sekä kykyä rahoitushankinnan strategiseen johtamiseen
  • kokemusta tutkimus- ja kehittämishankkeiden johtamisesta sekä toteutuksesta
  • kokemusta monialaisen asiantuntijaorganisaation johtamisesta
  • kykyä ja halua johtaa ja toimia nopeatempoisessa moniprojektiympäristössä
  • ideoita Kuntoutussäätiön tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan strategiseen kehittämiseen
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • vahvoja olemassa olevia verkostoja sekä kiinnostusta verkostojen ja kumppanuuksien kehittämiseen

Kiinnostuitko? Jätä meille CV ja vastata muutamaan osaamiseesi ja tehtävään liittyvään kysymykseen. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.12.

Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Meidät tavoitat seuraavasti:

  • Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Riikka Shemeikka, parhaiten tavoitettavissa 24.11. klo 12–13 ja 27.11. klo 14–15. p. 044 781 3102
  • Rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä, 040 063 1493, parhaiten tavoitettavissa 22.11. klo 10–11 ja 29.11. klo 10–11.

Hae paikkaa tästä linkistä

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Psyconin kanssa.

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!