Uutiset

Kuntoutussäätiön asiantuntija mukana Mielihyvin duunissa -podcastissa

Julkaistu
16.4.2024

Kuntoutussäätiön psykologi, psykoterapeutti Leena Boltar vieraili Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n toteuttamassa Mielihyvin duunissa -podcastissa 8. maaliskuuta. Podcastissa Väestöliiton rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, terapeutti Ruusa Hentilä ja Kuntoutussäätiön Leena Boltar keskustelevat psykologisesta turvallisuudesta ja rakentavasta kommunikaatiosta työpaikoilla.  

”Toimivana työ voi edistää ja tukea terveyttä. Ihmisen perustarve on tulla nähdyksi ja kuulluksi. Työssä koettu merkityksellisyys vastaa juuri tähän”, toteaa Leena Boltar podcastin alussa. ”Työpaikka voi myös tarjota tärkeän yhteisöön kuulumisen mahdollisuuden. Toimiessaan työyhteisön vuorovaikutus voidaan kokea jopa palkkaa tärkeämpänä.”

Podcast järjestettiin osana Mielihyvin duunissa -hanketta, jonka osatoteuttajana myös Kuntoutussäätiö toimii. Hentilä ja Boltar järjestävät hankkeen puitteissa keväällä 2024 maksuttomia työpajoja, joiden tarkoituksena on vahvistaa työyhteisön vastaanottokykyä erityisesti nuoria työllistävissä yrityksissä.  

Koko podcast-jakson voi kuunnella Spotifyssa.

Mielihyvin duunissa -hanke vieraili myös MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa 15.4., jossa kerrottiin hankkeen tapahtumista sekä vaikuttajanuorten ajatuksista työelämään liittyen. Vierailu on katsottavissa MTV:n palvelusta.

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!