Uutiset

Käytännön työkaluja ja uusia videoita järjestöarvioinnista Artsi-oppaan verkkosivuilla

Julkaistu
15.6.2021

Kuntoutussäätiön Artsi-toiminnassa kehitetty opas järjestöjen arviointiin löytyy nyt sähköisenä uudesta osoitteesta artsi-opas.fi. Oppaan työkalut ja muu materiaali on vapaasti kaikkien järjestöjen käytettävissä. Itseopiskelu voi edetä systemaattisesti kohta kohdalta edeten, tai järjestö voi poimia juuri omaan tilanteeseen sopivat teemat ja työkalut.

Artsin työkaluja hyödynnetään myös Artsi-prosessiin mukaan lähtevien yhdistysten kanssa. Kaudelle 2021–2022 valittiin yhteensä 24 järjestöä. Järjestöjä sparrataan erityisesti vaikutusketjun, tavoitteiden asettelun ja mittareiden sekä tiedonkeruun ja seurantiedon analysoinnin osalta. Lista mukana olevista järjestöistä.

Videoissa pähkinänkuoressa arvioinnin suunnittelusta ja tiedon analysoinnista

Arvioinnin suunnittelu ja tiedon analysointi ovat isoja kokonaisuuksia, joiden aloittaminen saattaa tuntua haastavalta. Uusissa videoissa avataan pähkinänkuoressa, miten arvioinnin huolellinen etukäteissuunnittelu helpottaa arvioinnin toteuttamista, ja miten järjestötoiminnasta kerättyä tietoa voi lähteä analysoimaan. Kurkkaa uudet videot linkeistä, ja lähde rohkeasti kehittämään arviointianne!

Lisätietoja

Kimmo Terävä
kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi
puh. 040 8219 981

Petra Kohonen
petra.kohonen@kuntoutussaatio.fi
puh. 044 7813 200

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!