Tapahtumat

Työvälineitä asiakkaan päihteiden käytön vähentämisen tukemiseen – etäkoulutus 12.3.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
12
March
2024
Päättyy
12
March
2024
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
65
Maksuton
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

16.2.2024
päättynyt

Koulutuksen tavoitteena on että osallistuja saa työvälineitä ja keinoja asiakkaan päihteiden käytön vähentämisen tukemiseksi. Koulutuksessa perehdytään osallistujien toiveiden mukaisesti seuraaviin teemoihin: Millaisia eri vaiheita päihdeongelman ilmenemiseen voi liittyä? Miten hyödyntää kokemusasiantuntijuutta ja vertaisuutta päihteiden käytön vähentämisen tukena? Miten ohjata päihteiden käytön vähentämiseen tukevaa ryhmää? Kuinka saada ehkäisevän päihdetyön kulttuuri osaksi ryhmätoimintaa? Koulutuksessa hyödynnetään Tapatuunaus-hankkeessa kehitettyjä materiaaleja. Lisä tietoa Tapatuunaus hankkeesta löydät täältä: https://tapatuunaus.wordpress.com/    

Koulutus koostuu etukäteen toteutettavasta yksilötehtävästä sekä 1,5 tunnin webinaarista.

Ajankohta: Etukäteistehtävä lähetetään osallistujille tiistaina 20.2.2023 ja webinaari toteutetaan tiistaina 12.3.2024 klo 12.30-14.00. Webinaari tallennetaan ja luento-osuudet on katsottavissa 2 viikkoa koulutuksen jälkeen.

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Työllistymistä tukevien palveluiden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät.  

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden, kameran ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen perjantaihin 16.2.2024 mennessä alla olevasta linkistä.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat väitöskirjatutkija, terveystieteiden maisteri ja toimintaterapeutti Satu Niskanen sekä kokemusasiantuntija ja -kehittäjä, päihdetyön ammattitukinnon ja logoterapian tutkinnon suorittanut toimiupseeri Petri Hälikkä.  

Hinta: 65 € (+ alv 24 %)  

Lisätietoa: Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö Satu Niskanen, satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi, p. 044 7813176

Niskanen Satu

Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö, TtM

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Muut tapahtumat

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!