Tapahtumat

Työkykykoordinaattorikoulutus (10 op) - 17.9. alkaen

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
17
September
2024
Päättyy
08
April
2025
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
1170
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

11.9.2024
päättynyt

Työkykykoordinaattorikoulutus - Ammatillinen täydennyskoulutus (10 op)

Kuntoutussäätiön työkykykoordinaattorikoulutus on alkuperäinen, yhteistyössä muiden asiantuntijatahojen kanssa kehittämä ammatillinen täydennyskoulutus, joka koostuu 3:sta klo 9–16 opetuspäivästä, 4:stä klo 9–12.30 opetuspäivästä sekä välitehtävistä. Kouluttajina toimii sekä Kuntoutussäätiön omia että ulkopuolisia asiantuntijoita. Koulutuksen tavoitteena on kehittää työelämän asiantuntijoita, jotka tuntevat palvelujärjestelmän, käyttävät työssään ratkaisukeskeistä työotetta ja rakentavat verkostoja asiakkaan hyväksi eri yhteistyötahojen kanssa.

Koulutuksen rakenne:

 • Ennakkotehtävä – palautus 30.8. mennessä
 • 1. Koulutuspäivä – 17.9. klo 9–12.30
 • Välitehtäviä
 • 2. Koulutuspäivä – 8.10. klo 9–16
 • 3. Koulutuspäivä – 9.10. klo 9–12.30
 • Välitehtäviä
 • 4. Koulutuspäivä – 12.11. klo 9–12.30
 • Välitehtävä
 • 5. Koulutuspäivä – 10.12. klo 9–16
 • Välitehtävä
 • 6. Koulutuspäivä – 18.3.2025 klo 9–16
 • 7. Koulutuspäivä – 8.4.2025 klo 9–12.30

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on työllistymistä, työssä jatkamista ja työhön paluuta edistävän ammattilaistyön osaamisen vahvistaminen. Tavoitteena on työkykykoordinaattorin työssä tai sitä vastaavissa tehtävissä toimivien tiedollisen ja taidollisen osaamisen edistäminen, ammatillisen kasvun vahvistaminen sekä työn kehittäminen, työllistymistä (myös opiskelu) ja työssä jatkamista edistävän työn osaamisen ja  tuloksellisuuden vahvistaminen työterveyshuollon, TE-toimistojen, työantajien ja muun tarvittavan verkoston kanssa. Tavoitteena on, että osallistujat saavat hyvät valmiudet tukea osatyökyisten henkilöiden pääsyä työelämään tai jatkamista siellä erilaisten ratkaisujen turvin.

Koulutuksen osallistujat

Koulutukseen voi hakeutua sellaiset ammattilaiset, jotka työskentelevät työllistymisen ja työssä jatkamisen edistämiseen liittyvissä tehtävissä. Koulutuksen osallistujat toimivat tai tulevat toimimaan työkykykoordinaattorin, työluotsin tai vastaavalla nimikkeellä organisaatioissa ja yrityksissä. Pohjakoulutuksena on vähintään ammattitutkinto ja työkokemusta alan tehtävistä. Huomioitavaa myös on, että työterveyshuollossa työskenteleviltä työkykykoordinaattoreilta, joilla on muu kuin terveydenhuollon tutkinto, Kelan korvauskäytäntöjen vaatimusten mukaisesti edellytetään lisäksi työterveyshuollon opintoja (2 op).


Osallistujilta odotetaan kiinnostusta uusiin näkökulmiin ja muutoksen tukemiseen, työkäytäntöjen analyysia, kiinnostusta kehittää omia vuorovaikutustaitojaan, voimavaralähtöistä työotetta, asiakastyön valmiuksia ja työvälineitä, sitoutumista prosessiin ja halua toimia työssä jatkamista ja työllistymistä edistävän työn tärkeällä kentällä.

Koulutuksen toteutuspaikka

Koulutus toteutetaan etänä Microsoft Teamsilla. Etäluentojen lisäksi koulutus sisältää myös itsenäistä työskentelyä.

Hinta

1170 € + Alv 24 %

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 11.9.2024 mennessä sivun yläkulmasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Peruutusehdot

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. 

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet tapahtumien ohjelma-, aikataulu- ja puheenvuoromuutoksiin

Kemppainen Jaana

Sosionomi YAMK, Työkykykoordinaattori, Työkykykoordinaattoreiden kouluttaja, Ekspressiivisen taideterapian ryhmäohjaaja, Luovan tanssin ohjaaja

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!