Tapahtumat

Työkykykoordinaattorien täydennyskoulutus: HEVARI-henkilökeskeinen voimavaravalmennus etänä 23.5.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
23
May
2024
Päättyy
23
May
2024
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
Maksuton
+ ALV
%
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

20.5.2024
päättynyt

Tervetuloa oppimaan HEVARI-henkilökeskeinen voimavaravalmennus -työmenetelmän käyttöä 23.5.2024 klo 9-11. Menetelmä tukee nuoren identiteetin vahvistumista ja oman näköisen elämän toteutumista. Menetelmä soveltuu hyvin nuorten kanssa työskentelyyn pienryhmissä sekä yksilöasiakkaiden kanssa. Koulutuksessa pääset  kokeilemaan menetelmiä ja harjoituksia sekä kuulet Mielenterveyden keskusliiton toiminnasta.

Lue työmenetelmästä: Hevari-oppaasta neljä uutta kieliversiota | MTKL

Kouluttajana toimii Mielenterveyden keskusliiton kouluttaja, YTM, sosiaalityöntekijä, AmO,esh Tarja Tikkanen

Koulutus on osa Mielihyvin duunissa -hanketta, joka on nuorten asialla tukemassa työnantajia ja työyhteisöjä. Sosiaali- ja terveysministeriö rahoittaa tätä hanketta Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineestä (RRF). Hankkeesta voi lukea enemmän tästä: https://mielihyvinduunissa.fi/tietoa-hankkeesta/

Tilaisuuteen liittyvät kysymykset voi lähettää Kuntoutussäätiön työkykykoordinaattorikoulutusten ja -verkoston koordinaattori Jaana Kemppaiselle osoitteeseen  jaana.kemppainen@kuntoutussaatio.fi.

Milloin: 23.5.2024 klo 9–11. (Huom. Työkykykoordinaattoreiden helmikuun verkostokirjeessä oli virheellisesti kerrottu väärä ajankohta.)

Kohderyhmä: Työkykykoordinaattorit.

Ilmoittautuminen: 20.5.2024 mennessä sivun yläkulmasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Hinta: maksuton.

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Kemppainen Jaana

Sosionomi YAMK, Työkykykoordinaattori, Työkykykoordinaattoreiden kouluttaja, Ekspressiivisen taideterapian ryhmäohjaaja, Luovan tanssin ohjaaja

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!