Tapahtumat

SROI-arviointimenetelmän perusteet -etäkoulutus 23.4.2025

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
23
April
2025
Päättyy
23
April
2025
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
225
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

20.4.2025
päättynyt

Oletko pohtinut organisaatiosi toiminnan yhteiskunnallisia hyötyjä ja vaikutuksia? Onko organisaatiosi toiminnasta kysytty, miksi tähän kannattaa laittaa rahaa, mitä taloudellista hyötyä toiminta tuottaa? SROI, Social Return on Investment, on arviointimenetelmä, joka arvioi rahamääräisesti organisaation tai projektin sosiaalisia, terveydellisiä ja ympäristöllisiä vaikutuksia. SROI siis osoittaa, kuinka monta euroa toimintaan sijoitettu rahasumma tuottaa yhteiskunnalle takaisin. SROI on myös paljon enemmän.

SROI:n toteuttaminen antaa uusia näkökulmia ja auttaa kehittämään toimintaa. Tuloksia voi myös käyttää toiminnan brändäykseen, markkinointiin, vaikuttamistyöhön ja rahoituksen perusteluna tai rahoitushaun tukena.

Vuorovaikutuksellisessa koulutuksessamme SROI:n periaatteet, käsitteet, vaiheet, käyttötarkoitukset ja toteutusmuodot käydään perusteellisesti läpi. Lisäksi koulutukseen kuuluu ryhmätyöosuus, jossa osallistujat pääsevät itse harjoittelemaan SROI-menetelmän käyttöä ja vertaisoppimaan muilta valmiin käytännön esimerkin avulla.

Tervetuloa oppimaan ajankohtaisen, ajattelua virkistävän ja jäsentävän sekä organisaation vakuuttavuutta lisäävän SROI-menetelmän käyttöä!

Milloin: ke 23.4.2025 klo 9–15, (Teams aukeaa klo 8.45, 1. osuus klo 9–11 ja 2. osuus klo 12–15)

Kohderyhmä: SROI-menetelmä sopii kaikenlaisten organisaatioiden ja prosessien toiminnan arviointiin. Menetelmä sopii erityisen hyvin kolmannen sektorin järjestötyöhön.

Tekniset ohjeet edellytykset/osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Teams-linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 20.4.2025 sivun yläkulmasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Koulutustilaisuuden Teams-linkki tulee sähköpostitse tiistaina 22.4.2025.

Koulutukseen mahtuu mukaan 25 osallistujaa.

Kouluttajat: Koulutuksen pitävät kuntoutussäätiön kokeneet asiantuntijat tutkija Juha Klemelä (VTM) ja rahoitus- ja TKI-erityisasiantuntija Tove Lassenius. Kouluttajilla on eturivin kokemusta SROI-menetelmän opettamisesta ja käytöstä sekä kouluttamisesta ja fasilitoinnista. Juha Klemelä on kirjoittanut SOSTE:lle suomenkielisen SROI-oppaan, kouluttanut SROI-menetelmää, toteuttanut SROI-arviointeja ja osallistunut SROI-menetelmästä käytävään kotimaiseen ja kansainväliseen tieteelliseen keskusteluun. Tove Lassenius on perehtynyt SROI-arviointiin osansa työllistymistä tukevaa hanketoimintaa. Hän on kokenut kouluttaja, fasilitaattori, kehittäjä ja arvioinnin asiantuntija.

Hinta: 225 € + Alv 24 %.

Lisätietoa: Rahoitus- ja TKI-erityisasiantuntija Tove Lassenius, 044 7813 114, tove.lassenius@kuntoutussaatio.fi

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tilaisuuksien maksu- ja peruutusehdot

Lassenius Tove

Rahoitus- ja TKI-erityisasiantuntija, tt MSc (major in OT)

Ohjelma

Paikka

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!