Tapahtumat

Miten tuen asiakkaan digitaalisten kansalaistaitojen vahvistumista? Etäkoulutus 14.3.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
14
March
2024
Päättyy
14
March
2024
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
65
Maksuton
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

29.2.2024
päättynyt

Digitaidot ohjaavat nykyään vahvasti kansalaisen osallistumis-, työ-, opiskelu- ja toimimismahdollisuuksia yhteiskunnassamme. Miten motivoida ja rohkaista asiakasta digitaalisten palveluiden käyttöön? Kuinka vahvistaa asiakkaan digitaalisia kansalaistaitoja?

Monet ammattilaiset kohtaavat digitaitoihin liittyvät haasteet usein ohjaustilanteissa, joissa digitaitojen opastaminen voi olla vaikea järjestää aikaa. Erityisen haasteen digityöskentelylle asettaa, jos asiakkaalla on jonkinlainen aistivamma tai hahmottamisen vaikeus.  

Tämän koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa konkreettisia keinoja, kuinka tukea asiakkaan digitaalisten kansalaistaitojen vahvistumista muun ohjaustyöskentelyn ohessa.

Ajankohta: Torstaina 14.3.2024 klo 12.30–14.00 

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Työllisyys-, koulutus-, sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä rikosseuraamusalalla työskentelevät ammattilaiset.  

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ma 29.2.2024 mennessä alla olevasta linkistä.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat sosionomi ja työvalmentaja Päivi Häikiö ja väitöskirjatutkija, terveystieteiden maisteri, toimintaterapeutti Satu Niskanen

Hinta: 65 € (+ alv. 24 %)  

Lisätietoa: Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö Satu Niskanen, p. 0447813176, satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi

Niskanen Satu

Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö, TtM

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Muut tapahtumat

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!