Tapahtumat

Miten tuen asiakasta digitaalisten palveluiden käytössä? Etäkoulutus 12.2.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
12
February
2025
Päättyy
12
February
2025
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
65
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

8.2.2025
päättynyt

Suomalaisten digitaitojen tärkeys on korostunut, kun suurin osa palveluista on muuttunut sähköiseen muotoon. Monet ammattilaiset kohtaavat digitaitoihin liittyviä haasteita usein ohjaustilanteissa, joissa digitaitojen opastamiseen voi olla vaikea järjestää aikaa. Erityisen haasteen digityöskentelylle asettaa, jos asiakkaalla on jonkinlainen aistivamma tai hahmottamisen vaikeus.

Miten motivoida ja rohkaista asiakasta digitaalisten palveluiden käyttöön? Kuinka vahvistaa asiakkaan digitaalisia kansalaistaitoja?

Digitaalisia kansalaistaitoja ovat esimerkiksi Kelan sähköiset palvelut, opintoihin liittyvät sähköiset palvelut ja terveydenhuollon digitaaliset sovellukset.

Tämän koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa konkreettisia keinoja, kuinka tukea asiakkaan digitaalisten kansalaistaitojen vahvistumista muun ohjaustyöskentelyn ohessa.

Ajankohta: Keskiviikkona 12.2.2025 klo 12.30–14.00. Webinaari tallennetaan ja luento-osuudet ovat katsottavissa 2 viikkoa koulutuksen jälkeen.

Voimme toteuttaa koulutuksen myös tilauskoulutuksena! Tällöin sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen koulutukset@kuntoutussaatio.fi

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Työllisyys-, koulutus-, sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä rikosseuraamusalalla työskentelevät ammattilaiset.  

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen su 9.2.2025 mennessä sivun yläosasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat sosionomi ja työvalmentaja Päivi Häikiö ja väitöskirjatutkija, terveystieteiden maisteri, toimintaterapeutti Satu Niskanen

Hinta: 65 € (+ alv. 24 %)  

Lisätietoa: Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö Satu Niskanen, p. 0447813176, satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi

Niskanen Satu

Koulutus- ja kustannusvaikuttavuustoiminnan päällikkö, Väitöskirjatutkija, TtM, toimintaterapeutti

Ohjelma

Paikka

Microsoft Teams

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!