Uutiset

Tule puheterapeutiksi Kuntoutussäätiölle

Julkaistu
4.6.2024

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä ja visiomme on olla vetovoimaisin kuntoutuksen kehittämisympäristö. Osaamisalueemme ovat työkyky, toimintakyky ja sosiaalinen osallisuus. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen ja innostamme kehittämiseen mukaan asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita. Tule mukaan työskentelemään aidosti merkityksellisen tehtävän parissa!

Haemme koko- tai osa-aikaisia puheterapeutteja

noin kaksi ja puoli vuotta kestävään Puheen ja kielen kehityksen moniammatillinen varhainen tuki -kehittämishankkeeseen. Hankkeen lopullinen rahoituspäätös varmistuu myöhemmin syksyllä. Hankkeessa pääset yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa kehittämään varhaisen puheen ja kielen kehityksen tukea hyvinvointialueiden ja varhaiskasvatuksen kanssa. Hankkeessa toimit kouluttajana, koulutuksen kehittäjänä sekä uusien toimintamallien kehittäjänä ja työskentelet yhteistyössä Kuntoutussäätiön muiden asiantuntijoiden kanssa. Hakijalta toivotaan osaamista puheen ja kielen kehityksen varhaisesta tuesta.

Tarjoamme sinulle

innostavan ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään oman ammattialasi näkökulmasta meille yhä parempaa yhteiskuntaa. Olemme matalahierarkinen työyhteisö, jossa teemme tiiviisti yhteistyötä eri toimintojen kesken. Pääset mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan ja suunnittelemaan innostavia ja tärkeitä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeita mukavien ja osaavien asiantuntijoiden kanssa. Ennen kaikkea työyhteisömme jäseniä yhdistää kiinnostus tukea tarvitsevien henkilöiden ja väestöryhmien työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden parantamiseen sekä halu tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Meillä on käytössä Smartum ja Edenred työsuhde-edut.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet etätyöhön, mutta pidämme tärkeänä myös kasvokkaisia kohtaamisia. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä ensi syksynä, mutta tarkempi aloitusajankohta sovitaan yhdessä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@kuntoutussaatio.fi. Hae viimeistään sunnuntaina 18.8.

Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Meidät tavoitat seuraavasti:

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!