Uutiset

Kuntoutussäätiön hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Jaana Pakarinen

Julkaistu
8.4.2024
Jaana Pakarinen on Kuntoutussäätiön hallituksen uusi puheenjohtaja.

Kuntoutussäätiön hallituksen pitkäaikaisen puheenjohtajan Antti Mykkäsen siirryttyä eläkkeelle Kuntoutussäätiön hallitus valitsi 27.3.2024 uudeksi puheenjohtajakseen Vates-säätiön toimitusjohtajan Jaana Pakarisen. Pakarinen on toiminut Kuntoutussäätiön hallituksen varapuheenjohtajana vuodesta 2023 ja jäsenenä vuodesta 2017.

”Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen asiantuntijuuden edelläkävijä ja vahva tutkimusosaaja. On kunnia olla mukana tällaisen säätiön hallituksessa ja nyt sen puheenjohtajana. Asiantuntevan ja erittäin hyvin toimivan johdon kanssa on miellyttävä hoitaa tätä pestiä, kun tietää, että asiat rullaavat eteenpäin strategian mukaisesti”, toteaa Kuntoutussäätiön hallituksen puheenjohtaja Jaana Pakarinen.

Varapuheenjohtajana aloittaa Niilo Mäki Instituutin toiminnanjohtaja Juha-Matti Latvala. Latvala on toiminut Kuntoutussäätiön hallituksen jäsenenä vuodesta 2018.  

”Hallitustyöskentely Kuntoutussäätiössä on tarjonnut erinomaisen näköala- ja vaikuttamispaikan kuntoutusalan kehittämiseen säätiön osaavan johdon ja asiantuntevan henkilöstön kanssa. Varapuheenjohtajan tehtävässä pyrin hyödyntämään omia vahvuuksiani erityisesti alan tutkimus- ja kehittämistoiminnasta ja sen tulosten soveltamisesta käytännön toiminnan tueksi,” toteaa hallituksen varapuheenjohtaja Juha-Matti Latvala.

Juha-Matti Latvala on Kuntoutussäätiön hallituksen varapuheenjohtaja.

Kuntoutussäätiön johto toivottaa uuden puheenjohtajiston lämpimästi tervetulleeksi. ”Sekä uusi puheenjohtaja että varapuheenjohtaja ovat korkean tason asiantuntijoita ja tuntevat Kuntoutussäätiön toimintaa hyvin jo aiemman hallitustyöskentelynsä perusteella. He ovat antaneet arvokkaan panoksen Kuntoutussäätiön toimintaan jo hallituksessa, odotan innolla yhteistyömme tiivistymistä heidän uusien rooliensa myötä”, kertoo Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Riikka Shemeikka.

Lisätietoja

Jaana Pakarinen
Kuntoutussäätiön hallituksen puheenjohtaja, jaana.pakarinen@vates.fi

Juha-Matti Latvala
Kuntoutussäätiön hallituksen varapuheenjohtaja, juha-matti.latvala@nmi.fi

Riikka Shemeikka
Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja, riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!