Tapahtumat

Vaikuttavaa järjestötoimintaa! -työpaja 18.4.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
18
April
2024
Päättyy
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
Maksuton
+ ALV
%
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

päättynyt

Aika: 18.4.2024, klo 9–15
Paikka: Hyvinkää, tarkempi paikka varmistuu pian
Kenelle: sosiaali- ja terveysjärjestöt Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla

Järjestöiltä vaaditaan nykyään entistä enemmän osaamista ja menetelmiä osoittaa, mitä hyötyjä niiden toiminta tuo. Jo rahoituksen hakuvaiheessa on pystyttävä kuvaamaan selkeästi toiminnan tavoitteet sekä mitä tuloksia ja vaikutuksia halutaan saavuttaa. Onnistunut arviointi ja tulosten analysointi helpottaa puolestaan tulosten raportointia ja hyödyntämistä. Näiden asioiden hallinta vaatii järjestöiltä monipuolista osaamista.

Tervetuloa mukaan Moniosaajat-hankkeen työpajaan oppimaan ja pohtimaan kansamme:

  • Miten syntyy vaikuttavaa järjestötoimintaa?
  • Miten sitä voidaan arvioinnin kautta todentaa?
  • Miten arviointitietoa hyödynnetään järjestön toiminnan kehittämisessä?

Työpaja on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöjen työntekijöille ja vapaaehtoisille Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja osoittaa sen hyödyt selkeämmin. Päivän aikana pureudutaan muun muassa vaikuttavan toiminnan suunnitteluun, arviointiin ja arviointitiedon hyödyntämiseen. Työpaja sisältää myös käytännönläheisen case esimerkin: Vaikuttavuuden mittaaminen SOS-Lapsikylän ehkäisevässä työssä: Apuu-chat ja vapaaehtoistoiminta. Veera Jahnukainen, Vapaaehtoistoiminnan päällikkö, SOS-Lapsikylä. Lisäksi tietysti varmaamme aikaa yhteiselle työskentelylle ja vertaisoppimiselle.

Työpajan jälkeen kutsumme osallistujat Teams-tapaamiseen 2.5.2024 klo 14–15, jossa palautamme mieliin työpajan sisältöjä ja miten niitä voisi viedä eteenpäin. Varaa aika jo nyt kalenteristasi.

Ilmoittaudu mukaan oppimaan ja verkostoitumaan!

Työpajaan osallistuminen on järjestötoimijalle maksutonta hankkeen toimintaa. Edellytyksenä osallistumiselle on ESR+-rahoituksen vaatimus osallistujien ilmoittautumisesta hankkeen kohderyhmäksi (tarkoittaa sähköisen lomakkeen täyttämistä toiminnan alussa ja lopussa) ja arviointiin liittyvän palautteen täyttäminen.

Lisätietoa

Harsu Annika

Rahoitus- ja TKI-erityisasiantuntija, Fysioterapeutti YAMK, Terveystieteiden maisteri (TtM)

Ohjelma

Paikka

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!