Tapahtumat

Miten tuen asiakkaan psyykkistä ja kognitiivista työ- ja toimintakykyä? – Etäkoulutus 4.6.

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
04
June
2024
Päättyy
04
June
2024
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
175
Maksuton
+ ALV
24
%
Ilmoittaudu
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

29.5.2024
päättynyt

Ammattilainen, tule tutustumaan vinkkeihin ja työvälineisiin, joilla voit tukea asiakkaan psyykkistä ja kognitiivista työ- ja toimintakykyä!

Nykyinen tietoyhteiskunta edellyttää ihmiseltä vahvaa psyykkistä ja kognitiivista toimintakykyä, ja siksi näiden vahvistaminen on keskeistä asiakkaan työ- ja toimintakyvyn tukemisessa. Koulutuksemme lisää osallistujan tietoa sekä tarjoaa työvälineitä, joiden ansiosta ammattilainen voi olla asiakkaan tukena entistä paremmin.

Työelämän vaatimukset tiedonkäsittelylle ovat kasvaneet, ja tarvitaan yhä enemmän joustavuutta, jatkuvaa uuden oppimista sekä itseohjautuvuutta. Myös arjessa toimiminen edellyttää entistä enemmän tietotaitoa ja psyykkistä kestävyyttä.  

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien tietoa keinoista tukea asiakkaiden psyykkistä ja kognitiivista työ- ja toimintakykyä. Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

  • Mielen hyvinvoinnin tukeminen: stressiltä suojaaminen, palautumisen varmistamisen, vireyden optimoiminen ja mielen sisältöihin vaikuttaminen
  • Asiakkaan voimavarojen löytäminen
  • Kognitiivisen toimintakyvyn tukeminen: toiminnanohjauksen, keskittymisen ja muistin tukeminen
  • Kognitiivista toimintakykyä tukevat oppimisen (digi)apuvälineet

Ajankohta: Tiistaina 4.6.2024 klo 12.30–15.30

Mikäli juuri tämä koulutusajankohta ei sovi sinulle, voimme toteuttaa koulutuksen myös tilauskoulutuksena! Tällöin sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen koulutukset@kuntoutussaatio.fi

Paikka: Etänä, Microsoft Team-sovellus

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu työ- ja toimintakyvyn tukemisen teemoja työssään käsitteleville ammattilaisille, kuten sosiaali- ja terveydenhuollon ja työllistymistä tukevien palveluiden asiakastyötä tekeville työntekijöille.

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja Leena Boltar ja neuropsykologian erikoispsykologi, PsT Johanna Nukari. Leena Boltarilla on yli 30 vuoden työkokemus psyykkisen hyvinvoinnin palauttamisen ja vahvistamisen tukemisesta. Johanna Nukari on toiminut neuropsykologian alalla viimeiset lähes 20 vuotta erityisesti nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien parissa, muun muassa neuropsykologisen tutkimuksen, neuropsykologisen kuntoutuksen, ryhmämuotoisen kuntoutuksen, tutkimus- ja kehittämishankkeiden sekä kouluttamisen muodossa.

Hinta: 175 € + alv 24 %.

Ilmoittautuminen: Viimeistään ke 29.5. mennessä sivun yläosasta kohdasta "Ilmoittaudu".

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Boltar Leena

Psykologi, PDO, psykoterapeutti, työnohjaaja, johdon ja esihenkilöiden työnohjaaja, työ- ja organisaatiopsykologian EuroPsy-erikoispätevyys

Nukari Johanna

Neuropsykologian erikoispsykologi, erikoistutkija, PsT

Ohjelma

Paikka

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!