Tapahtumat

Järjestötoimija – Miten huolehdit jaksamisestasi?

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
15
May
2024
Päättyy
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
Maksuton
+ ALV
%
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

päättynyt

Tuloksellinen ja vaikuttava työ järjestössä saa ponnistusvoimansa ihmisistä, jotka voivat hyvin. Järjestötoiminnan erityispiirteet ja erilaiset jaksamisen ongelmat haastavat järjestökentän toimijoita. Tervetuloa mukaan työpajaan oppimaan ja pohtimaan kanssamme, miten huolehtia omasta ja muiden jaksamisesta järjestötyössä. Miten edistää psykologista turvallisuutta järjestöyhteisössä ja johtaa hyvinvointia järjestössä?

Aika: 15.5.2024, klo 9–15
Paikka: Kerava, tarkempi paikka varmistuu pian
Kenelle: Sosiaali- ja terveysjärjestöt Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla

Työpaja on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöjen toimijoille Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla, jotka haluavat kehittää toimintaansa. Työpaja rakentuu luentomaisesta osuudesta ja sisältää yhteistä työskentelyä, vertaisoppimista ja esimerkin hyvinvointihetkestä.

Työpajan jälkeen kutsumme osallistujat Teams-tapaamiseen torstaina 30.5.2024 klo 14.00-15.00 jossa palautamme mieliin työpajan sisältöjä ja miten niitä voisi viedä eteenpäin. Varaa aika jo nyt kalenteristasi.

Ilmoittaudu mukaan oppimaan ja verkostoitumaan!

Työpajaan osallistuminen on järjestötoimijalle maksutonta hankkeen toimintaa. Edellytyksenä osallistumiselle on ESR+-rahoituksen vaatimus osallistujien ilmoittautumisesta hankkeen kohderyhmäksi (tarkoittaa sähköisen lomakkeen täyttämistä toiminnan alussa ja lopussa) ja arviointiin liittyvän palautteen täyttäminen.

Voit ilmoittautua mukaan täällä!

Lisätietoa

Moniosaajat-hanke Kristiina Vesama, kristiina.vesama@humak.fi

No items found.

Ohjelma

Paikka

Kerava, tarkempi paikka varmistuu pian

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!