Tapahtumat

’Ihan jäljetöntä työtä!’ Miten edistää hiilineutraaliutta ja ekologista kestävyyttä järjestön omassa toiminnassa?

Ilmoittautuminen päättyy pian
Alkaa
06
March
2024
Päättyy
06
March
2024
Ilmoittautuminen päättyy pian
Hinta
Maksuton
+ ALV
%
Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viim.

Ilmoittautuminen on

päättynyt

Järjeston ympäristötyön tulisi olla ihan jäljetöntä työtä. Tule mukaan pohtimaan järjestön ympäristövastuullisuutta ja ideoimaan, miten hyödyntää tätä työtä järjestön vaikuttamisviestinnässä?

Aika ja paikka: keskiviikkona 6.3.2024 klo 9-15 Hyvinkäällä (tarkempi paikka ilmoitetaan pian)

Päivän aikana virittäydymme aiheeseen asiantuntijapuheenvuoroilla, yhteiskehitämme ja verkostoidumme. Työskentelyn tukena toimii Moniosaajat-hankkeen kyselyn tulokset. Välissä nautimme hyvästä ruoasta viihtyisässä ympäristössä. Päivän aikana on tilaa myös omalle ajattelulle ja keskustelulle. Otamme työpajaan mukaan maksimissaan 20 osallistujaa. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille viikkoa ennen työpajaa.

Olet lämpimästi tervetullut työpajan jälkeen vapaamuotoiseen Teams-tapaamiseen, jossa palautamme mieliin työpajan sisältöjä ja ideoimme, miten niitä voisi viedä eteenpäin. Tämä järjestetään torstaina 21.3.2024 klo 15-16.
 
Kenelle? Sinulle sote-järjestötoimija Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla, joka olet kiinnostunut pohtimaan ja ratkomaan yhdessä sote-järjestöjen tulevaisuuden kysymyksiä ja löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Toiveenamme on, että työpajan päätteeksi reppusi on täyttynyt raikkailla ideoilla, näkökulmilla ja uusilla verkostoilla.

Työpajaan osallistuminen on järjestötoimijalle maksutonta hankkeen toimintaa. Edellytyksenä osallistumiselle on ESR+-rahoituksen vaatimus osallistujien ilmoittautumisesta hankkeen kohderyhmäksi (tarkoittaa sähköisen lomakkeen täyttämistä toiminnan alussa ja lopussa) ja arviointiin liittyvän palautteen täyttäminen.

No items found.

Ohjelma

Paikka

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!